onsdag 25. august 2010

Lunsjbesøk, og en utfordring..


I dag har Knerten og jeg hatt kjempekoselig lunsjbesøk av Siv Hege i Drømmequilten.
Men Siv Hege ble bedt med et lite forbehold, hun måtte lære meg å sy/tråkle Dresden Plate. Det er styret i quilteklubben som har startet et lite fellesprosjekt, og jeg var ikke spesielt fornøyd da slik håndsøm ble vedtatt som en god ide.. Sånt driver nemlig ikke jeg med!

Men i løpet av dagen fikk jeg litt dreisen gitt, dette gikk lettere enn jeg hadde tenkt! Men det er vel ikke vanedannende dette her?? Uansett spinner nye ideer rundt, og jeg bremser så hardt jeg kan, - trenger ingen nye diller nå! ;)


Nå ser gutta mine fotball, og jeg har en liten avtale med symaskinen angående noen blå stjerner som skal quiltes! Og så blir det nok litt mer Dresden Plate i morgen..

God natt- hilsen fra Hege!

søndag 22. august 2010

Rosa sommer


Bittelitt har jeg faktisk fått sydd i sommer. For hvis jeg bare vil kan jeg få gjort bittelitt fornuftig (ikke vaske klær, støvsuge eller lage middag, men noe fornuftig - som å sy!) når lillegutt sover. Dette lille veggbildet er satt sammen av et hus sydd på papir av småsmå stoffrester, og seks roser som ble til overs etter Roseteppet.Papirsøm er innmari moro , så utrolig lettvint og fint, og alikevel nøyaktig! Jeg storkoser meg, så dette bør jeg gjøre oftere! Bildet ble så smått påbegynt da jeg sydde Stitchery- mappa før årsmøtet. Selv om jeg absolutt ikke er så rosa selv, synes jeg bildet ble veldig sommerlig og fint.


Nå ble det endelig litt sommer på kommoden i gangen, jeg får nyte det disse siste august- dagene før høsten kommer for alvor. Og i mens kan jeg kose meg med de små rosa stoffbitene som enda ble tilovers..

Sommerlig hilsen fra Hege

onsdag 18. august 2010

En Knert!


En vidunderlig liten tass har styrt de tolv siste ukene her i Kaoset! Selv om han bare sover, spiser, smiler og sover igjen har dagene gått, uten noe tid eller lyst til sying, oppussing, maling eller blogging. Men nå er vi så smått igang igjen, -tror jeg ;)Det skjer så mye fremover og det klør skikkelig i kreativiteten og i fingerene, - jeg planlegger krabbetepper, uroer, rangler og smekker! Quilteklubben fortsetter jubileumsåret med kurser og spennende møter. Barnerommet må friskes opp, med litt nytt inventar, og tekstiler ;) Hytta er ennå ikke helt ferdig, litt maling og flikking gjenstår, og så er det plutselig dukket opp nye oppussing- prosjekter...

Jo da, jeg bør ha litt å blogge om fremover!


- Men aller først må jeg kose litt med Knerten min!

Klem fra Hege