tirsdag 11. mai 2010

Kaffe, eller te??Jeg rydder og rydder, vel prøver iallefall, å få det litt ryddigere på syrommet mitt.. Noen UFOer blir faktisk ferdige og ryddet bort også! Så deilig!


En kaffe- løper er fikset og lappet litt, og så overlevert til sin rettmessige eier, - min lillebror. Denne løperen og seks tilhørende spisebrikker (finner ikke noe bilde i farten) var innflyttningsgave for noen år siden, og er visst godt brukt. Det er jo hyggelig :)


Tre teposeholdere er også endelig ferdig sydd, disse her ligget i skapet i en liten evighet.. Nå ligger de i gavekassa!


Og jeg er allerede i gang med noen nye prosjekter...
Lappehilsen fra Hege

søndag 2. mai 2010

Blåveis- blått!Denne uka har jeg begynt å rydde i kaoset på syrommet.. I en pose fant jeg to nesten ferdige guttetepper til Tepper som varmer - aksjonen. Etter litt enkel rute- quilting, og en aldri så liten leteaksjon etter lukkekantene, ble teppene akkurat ferdige til Quiltemøtet i klubben på torsdag. Puh! Litt rydding unnagjort, og jeg har litt bedre samvittighet for å begynne på noe nytt...
...som dette stitcheryet fra Northern Quilts...


Blått i blått, dette prosjektet også. Og må enda flere knuter, og jeg øver og øver!
Her er gutteteppene, før stryking. Ganske tøffe disse her? Og grunnen til at det ble to små tepper istedet for et stort... jo det skyldes nok kaoset jeg prøver å få bukt med om dagen.. Sier ikke mer!

Det er mai, det er vår, - og det er sol!! Så koselig med blåveis i hytteveggen, - nå begynner restaurerings-sesongen igjen snart også heldigvis. Vi var så vidt innom hytta idag (med "nytt" Loppis- spisebord, enda et nytt maleprosjekt) og jeg har allerede noen ny planer og ideer! Romeo samler mot og energi til å begynne med ny kjøkkeninredning neste helg!!, og jeg har tatt på meg bas-stillingen, - noen må nemlig skrive laaange lister, dirigere arbeidsoppgaver og servere kaffe ;) Jeg har visst et bittelite maleprosjekt som skal gjøres ferdig også..

Men før den tid venter noen flere UFOer, tror jeg..Ha en strålende flott uke alle sammen!