søndag 11. oktober 2009

Julemysteriet, - FERDIG!En kjempeartig mysterie- uke er over. Så moro det har vært! Det ble litt hektisk i dag, men nå kan jeg jammen si meg ferdig! Det vil si, en halvmeter lukkekant får stå igjen til i morgen..


Mysteriet mitt tok en liten vri på slutten, i stedet for grytekluter ble det en løper! Jeg er riktig så fornøyd, og det håper jeg mottakeren blir etterhvert også ;)


Tusen takk til 9na som har holdt oss spent i arbeid nesten hele uken, ett artig juleprosjekt og et initiativ jeg satte stor pris på! Og så mange nye blogger jeg har oppdaget denne uken! Jeg kommer innom der i morgen for å se alle de flotte resultatene, - nå roper puta og i morgen begynner en ny flott uke!


Natti, natt!

lørdag 10. oktober 2009

Mer julemysterie..


Jeg er bare så vidt innom for å vise frem "gjessene" mine! 9na lurte meg godt, for slik har jeg aldri sydd de før! Så lett, og effektivt!
Men nå nærmer mysteriet seg slutten, og jeg tror jeg kanskje har gjettet løsningen.. ;) Spent på oppdateringen i morgen, jeg!
Nå er rødvinen satt på bordet, og biffen er snart klar! Ha en strålende lørdagskveld!
Klem!

fredag 9. oktober 2009

Julemysteriet ruller videreJeg har valgt stoffer, stitchet og nå skåret stoffer, - jeg er jammen i rute! Jeg ble så ivrig med stitchingen at jeg glemte å feste vatt bak.. Pytt! Dette er så moro, og det er så spennende å titte rundt til de andre deltagerne, - stoffene er så forskjellige og mønsterne er så ulike, men det er den samme utfordringen! Og at det er et juleMYSTERIUM er helt sikkert, jeg har nemlig prøvd å legge stoffbitene sammen, men har ingen anelse om hva dette skal bli.. Gleder meg til i morgen, jeg!

God helg til dere alle!
Klem fra HegePS: Flere hjerter på bloggen min nå! Har du sett på de nydelige rosa hjertene til Ida?
Ved å kjøpe et hjerte støtter du rosa sløyfe- aksjonen og kreftforeningen! En god, god sak!

torsdag 8. oktober 2009

Julemysteriet er i rute!


Joda, går ikke så verst det her! ;) Etter mye om og men fant jeg et mønster jeg falt for, er liksom ikke så nissete jeg... Titta innom bloggen til Eliabeth Augusta og der fant jeg link til noen enkle stitcherymønster, og når jeg forenklet de litt til ble det bra ;)
Det ble to blokker med hjerter, og jammen rakk jeg å bli ferdig i kveld også! Det skikkelig dårlige bildet ble tatt før det kom kaffebesøk, og da fikk jeg tid til både skravling og sying! Veldig lite blogging da.. Kommer sterkere tilbake i morgen, med mer jule-mysterium og mer søm.
Snart helg!

Rosa hjerter


Ida i Put it in a box har et flott tiltak på bloggen sin, - hun syr hjerter som hun selger, og inntekten går til rosa sløyfe aksjonen! Jeg har allerede lagt inn en hjerte- bestilling, og oppfordrer alle som er inne på bloggen min til å gjøre det samme!

onsdag 7. oktober 2009

Jeg er klar!Da er jule- mysteriet hos 9na igang! Nå nynner jeg julesanger, og forbereder meg som best jeg kan! Dette blir så spennende! Det var litt vanskelig å finne "riktige" stoff da... Jeg har rotet litt i skapet, for jeg hadde bestemt meg for å bruke noen gamle skatter denne gangen. Røde stoffer med hvitt i, og hvite stoffer med rødt i er greit, men hva skal jeg bruke som matchende stoff? Hvitt med røde kristorn (det er jo julete?) eller rødt med lyse kruseduller (litt jul det også??) Her trenger jeg hjelp, eller et lite hint, 9na!

Og mens jeg venter på stitchery- oppgaven i morgen nisyr jeg på lukkekanten på sommerteppet mitt, noe MÅ jeg nemlig sy ferdig snart, syrommet flyter over!!

Lykke til med juleforberedelsene, alle sammen! ;)

Giweaway!


Englequilt har en hyggelig giveaway, ta en titt innom du også!

søndag 4. oktober 2009

Nå har jeg gjort det igjen....

Jeg har meldt meg på et nytt prosjekt! Et Jule- mysterium, av alle ting. Dette blir spennende! Heldigvis er det er stund til jul, for jeg har en haug med prosjekter som strengt tatt burde ferdigstilles før jeg begynner med noe nytt... Er det ikke alltid slik? Pytt, pytt, en liten ball til i lufta.. ;)
Ble du litt nysgjerrig? Kanskje lyst til å være med? Titt inn på 9nas smutthull, og meld deg på da vel! (Du kan være selv om du ikke har blogg) Mysteriet begynner onsdag 7/10, og det kommer daglige oppdateringer før kl 1200 hver dag til og med søndag 11/10.


Nå skal jeg snart finne frem julestoff og skru opp julestemningen, skal bare gjøre noe ferdig først... ;)
Tar du utfordringen?

lørdag 3. oktober 2009

Uten mål og mening


Et lite teppe med friendship star - blokker ble sydd etter en innføring med Triangels on a roll, hm, kan det ha vært et kurs på Lappemakeriet, tro? Teppet ble sydd i 2002, kanskje, og helt uten mål og mening... Var den tenkt til det blå kjøkkenet mitt kanskje? Har uansett flyttet et par ganger siden den gang, og har iallefall ikke blått kjøkken..
Denne lille quilten passer likssom ingen steder.. 75 x 110, det er vel for lite til en barneseng også? Angrer på at jeg ikke har sydd den kvadratisk, eller med noen rammer rundt. Den får ligge litt i kurven, kanskje kommer jeg på noe.. Forslag til bruksområder mottas med takk!
Ha en fin lørdagkveld, og takk for at dere er innom og titter på siden min!
Klem, Hege


torsdag 1. oktober 2009

Torsdag = sydag!Dette ble kveldens produksjon, - to nye bleieposer, til gavekassen min. Snart er to matchende tørklemapper ferdige også! Som vanlig er jeg superoptimistisk før en slik sykveld, men svært sjelden er jeg er så produktiv jeg ønsker.... To bleieposer til er ferdig skåret, og ligger klare til en annen produktiv kveld! Stoffene er så søte, koser meg masse når jeg syr, håper mottakerne også blir fornøyd!